Press "Enter" to skip to content

Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://kauppakumpu.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi, eli emme kerää, säilytä tmv 

Yhteydenottolomakkeet

Sitä ei ole, eikä enää tule. Liikaa roskaa. Soita, numero alla.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa, emme analysoi, paitsi anonyymi sivukäyntien tilastointi palveluntarjoajan, Hostaan.fi, toimesta.

Yhteystiedot

T:mi Palaios/KauppaKumpu.Fi

Timo Sund

0440 928 192

Lisätiedot

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Suomen voimassaoleva lainsäädäntö.

Eli oikein selkosuomella: käyttäjän selainta ruokitaan automaattisesti kekseillä, ihan normia nettijuttua kun kerätään kävijälaskuriin tietoa, halutessasi voit pistää ne selaimen asetuksista pois päältä, jos asia vaivaa.

Muista nyt kuitenkin että internetoperaattorisi tietää jokaisen liikahduksesi netissä, sekunnin tarkkuudella, vaikka käyttäsit priva proxyä ja salattua VPN-yhteyttä ja niistä jää jälkiä, eli loki myös kotireitittimeen, puhumattkaan käyttämäsi koneen välimuisteihin

Koska sivusto ei kerää kävijöistä sen enempää tietoa, kuin mitä keksien perusteella saadaan kävijälokin laskuria kasvatettua, on tämäkin sivu kohtuullisen lyhyt. Samoin, kun kävijät eivät voi postata sivuille, niin sekin osuus vakiotekstistä joutaa pyhkiä yli.