Julkaistu

Uusi vuosi, uusia juttuja

2023 alkoi kohtuu rauhallisesti. Tässä vuodenvaihteen sivussa on tehty konserttitaltiointivideo, masteroitu äänitteitä ja niihin CD-julkaisujen kansia ym ns normaalia. Laserverstaassa on isohko uudelleenjärjestely/remontti tuloillaan, siitä ehkä vähän myöhemmin enemmän…

Sattuneista syistä Siperia opetti. Tällä kertaa suojautumaan laseroidessa ilmaan pääseviltä kaasuilta ja maalaushöyryiltä, etenkin spraymaalien liuotin, Ksyleeni, on melkoista myrkkyä.


Passeli suojain löytyi Agrimarketista ja siinä on jopa toimiva hajunpoisto, mikä on näppärää, sillä jos tuo päässä saa hajun nenuun, vuotaa maski jostain. Harmittavasti ei ole oikein tarkoitettu silmälasien käyttäjälle, mutta toimii omaan tarpeeseen varsin hyvin.

ei tässä nyt tällä kertaa enempää

Print Friendly, PDF & Email