Julkaistu

Lelut on kivoja

Etenkin uudet ja omat, tosin lainakamatkin on hauskoja, tosin ne pitää viiä poies, mikä ei nyt niin kivaa sitte oo.

 

Eli lyhyesti: paahdoin marras-joulukuun keikkoja ja kun ne realisoituivat tilile asti, hommasin välittömästi St Paul´s Soundilta uudet aktiivipöntöt, eli pari Yamahan DXR 10ä kotiutui tammikuun alussa kalustoon.

Tästähän avauduin aikaisemmin. Nyt ne on koeponnistettu kolmessa aika erilaisessa tilanteessa ja paikassa ja esiintyjillä.

Eikä voi kuin olla tyytyväinen. 🙂 Pekka Simojoki Kiihtelysvaraan kirkossa 21.1.2016

Eka veto oli Simojoen Pekkaa ja Majataloilta Kiihtelysvaaran puukirkossa.

Kollegat yleisössä olivat tyytyväisiä soundiin ja ainakin ääntä piisasi tarpeeksi. Muutama kuulija kuulemma sanoi jälempään, että urkuparvelle ei kuulunut kunnolla, mutta salissaolevat noin 220 henkilöä olivat tytyväisiä. Ristikirkko ja parvet on hankala maasto navigoida, etenkin kahdella kajarilla. Ja Majataloillassa vedetään sukkasillaan.

 

 

 

 

 

Toka veto oli Narrow Way ja Kiihtelysvaaran seukkari. 6 miestä vetää kohti ja kovaa. AcapellaaNarrow Way Kiihtelysvaraan srk-talo 30.1.206

Sitä roudatessa ehdin kokeilemaan iPodilta nupit kaakkoon asennolla kannujen toimintaa suurilla äänenpaineilla. Kuka sanoo, ettei 10- tuumaisesta irtoa alapäätä, ei ihan välttämättä ole samalla sivulla allekirjailleen kanssa.

Noissa Yampuissa on jännää, että elektroniset apulaiset lyövät jarrut päälle, jos ääntä yritetään syöttää elementille enemmän, kuin se kestää. Äänenpaine ei vain kasva, vaikka miten punoisi lisää. Jos pömpeliin syöttää säröä, niin säröä tulee ulos. Sille ei voi mitään, mutta jos pysytään tulosignaalissa turvallisella puolella ne eivät mene ns ruvelle. Ainakan testatulla Herzin Kurittoman kakaran raidoilla.

Etenkin tämä Voittajana Maalissa kurittaa systeemeitä ihan kiittävästi. Kun saa kerrankin vetää lujaa 🙂 (siellä ei ollu muita kuulolla mun roudatessa)

 

Kolmas veto olikin jo vähän suurempi kirkkokeikka: Pielisensuun kirkko ja Ystävyyden talo- konsertti. Lauteilla soitinryhmä, Mosaiikki, kuorot Tikva ja Tiuku, pianossa Säde Bartling.

Hyvin tuuttasi, vaikka tilaisuuden luonteesta johtuen piti mennä todella hissuksiin. Tila on jo itsessään melkoisen kiertojännä.

IMG_2337

Kuvissahan nuo Yamput näkyy. Täytyy sanoa, että niitä oli kiva revitellä.

Lainakamoina em keikoilla oli nippu valoja ja yritin syventyä DMX:n ihmemaailmaan. Ohjaimen rajallisuus ja lamppujen ”no name no brand” tuli vastaaan enemmin, kuin ideat ja kokeilunhalu. Eli käyttöohjeita ja ominaisuuksia metsästettiin pää punaisena netti läpi. Jotain lopputulosta syntyi, mutta on ehkä parempi, että tämä suutari pysy lestissään, eli mikserin nupeissa? Ainakin olisi vähemmän roudattavaa.

Kamakasaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää raporttia pukkaa, kun on raportoitavaa

 

 

Print Friendly, PDF & Email