Julkaistu

Kesäkeikkaa pukkaa

Tässä ollaan taas jännän edessä, jotta mitä kaikkea kesäksi on luvassa. Vähän niinkuin teemalla torilta temppeliin ja sitä kautta telttaan ja takaisin temppelin kautta torille (sooo inside-juttua, mutta kuvaa tulevia kuvioita aika hyvin)


Alkupäässä ollaan laulattamassa paikallisissa piireissä, loppupäässä kansainvälisiä ja kansallisia kuvioita. Siinä välissä kierretään Suomea, enimmäksen itäisiä osia tällä kertaa.

Oppiipa ainakin  uusia kujeita, jos ei muuta.  Ja tapaa uusia ihmisiä & pääsee uusiin paikkoihin.

Eniten jänskättää kyllä, että millaisila vehkeillä ja millaiselle yleisölle sitä tekee. Eli selviytyykö ilman itkupotkuraivarien paikkaa?

Eli nyt(!) tiedossa on muutaman paikallsen pikkukinkerin äänijutut, sitten kierretään kolmisen viikkoa 7xSF-kiertueella turuilla ja toreilla ja sen päälle EMC-kokontumisajo Lohjalla, sitten Joensuuhun Gospelfestivaaleille kirkko- ja torikonserttia tekemään.

Vielä kun saisi omia äänikamoja päivitettyä, niin pääsisi tuo -99 hankittu mikseri ansaitulle eläkkeelle. Kompakti ja etähallittava digivehes kiinnostaisi kummasti. Tosin ei vaan ihan näillä keikoilla kovin kummoisesti kostu hankintabudjetit…

Print Friendly, PDF & Email