Gospelradio Suomi

Tälläinen tuli pystytettyä facebookkeskustelun tuloksena.
Kuvasta klikkaamalla kuuntelemaan

Idea on kyllä pyörinyt mielessä jo pidempään, mutta nyt se muuttui todeksi, eli nettiradio, josta on tarkoitus tehdä 24/7 suomalaisen kristillisen musiikin kanava.

Nythän siellä on vain ripaus kristillistä, eli gospelmusiikkia, mutta ihmisillä on kovalevyt, soitinkotelot ja pöytälaatikot täynnä julkaisematonta materaalia. Nyt sitä olisi mahdollista saada julki.

Kanava itsessään pyörii ilmaisen nettiradiosovelluksen päällä, Ranskasta(?) käsin. Tässä vaiheessa kanavalla kuuluu vain kanavan omia mainoksia, muuten ohjelmavirta on koko ajan päällä. Jos teknologia ei töki

Kunhan materaalia on saatu ladattua palveluun tarpeeksi, voidaan ohjelmakarttaan laatia teemat, jolloin tietyyn aikaan viikosta/päivästä soi vain yhden genren msuiikkia, eli blues- ja folk-kansan ei tarvitse kuunnella metallia, jos eivät tahdo ja dance-ihmisiä ei rassata kantrilla.

Ja nyt sitten se pyyntö, eli kysymys: 24/7 ohjelmavirta vaatii minimissään 500 kappaletta ja noin 50 eri tekijän tuotoksia, sillä ohjelmiston rajoituksista johtuen saman esittäjä kappale samalta albumilta voi soida korkeintaan kerran kahteen tuntiin.

Tekijänoikeussyistä en voi ripata koko musiikkihyllyäni tuonne soimaan, vaikka mieli tekisi ja kanavan on tarkoitus olla väylä nimenomaan uudelle musiikille ja musiikille, joka ei muuten pääse soimaan.

Eli: MP3, 128Kbps osoitteeseen gospelradio.suomi@gmail.com ja mukaan tekijätietoja, niin pistetään soimaan.

Print Friendly, PDF & Email