Aina välillä joku kysyy, että mitä musiikkia olen tehnyt ja millaista. Ilmeisesti ilmaisen CD:n/ladattavien äänitedostojen muodossa, niin laitetaan tästä mm Spotify-linkki viimeisimpiin julkaistuihin.

Ne levyt kun ovat myynnissä ja en voi jakaa pois toisten omaa. Valitettavasti ne maksavat myös minulle oikeaa rahaa. Vaikka antaisin lahjaksi.

Nämä ovat nyt Spotifyssä ja vapulta, eli 1.5.2017 tuli sähköiseen jakeluun  uusi albumi, ”Hiljaiset Virret 1”, jossa Matti Turunen ja Janne Piipponen esittävät virsikirjan harvemmin veisattuja virsiä. Osa niistä on jo soinut ainakin Radio Deillä. Koko juttu on laulua ja soittoa & sovituksia lukunottamatta omien pikku kätösteni tuotetta ja tuotantoa.

 

Levyn fyysinen julkaisu odottaa asiasta kiinnostuneen kustantajan osallistumista aiheeseen, eli ns studiomaster on myynnissä.. (vinkki vinkki)

Sama materiaali löytyy myös iTunesista ym sähköisistä musiikin kauppapaikoista.

Joensuulaiseen Gospeliin tein kannet ja masteroinnin

Narrow Wayn levy tehtiin joukkorahoituksella. Oieko ollu Suomen eka kokonaan silleesti rahoitettu gospeläänite?

Sitten on myös tämä, eli JP Gospel Bandin Tuuli Puhaltaa– albumi, jonka saa kuunneltua kokonaan Youtubesta. Sinällään jännä projekti, että avausraidan kitaran soitan minä itte. Levyä voi tilata bändiltä suoraan. Levy nauhoitettiin tuolla kellaristudiossa alusta loppuun reilun 4kk ajanjaksolla talvella -12.

Ja tälläinenkin löytyy vapulta:

Soundcloudiin ilmestyy välillä jotain maistiaista. Tästä soittolistaan:

https://soundcloud.com/palaios/sets/tech

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.