Vuodenvaihteen kiireitä ja pari sivuprojektia

Tässä on sinkoiltu pitkin maata ja maakuntaa viimeajat taas siihen tahtiin, että huokaisuhetkiin on ollut vähäisesti aikaa.

Jostain kumman systä keikkaa pukkaa yhdessä nipussa ja pahimmillaan olisi kahtakin varausta yhtäaikaa ja kaikki tapahtuu reilun kuukauden sisään.  Muu vuosi on sitten vastaavasti sitä merkittävän hiljaisempaa aikaa. Tosin ovat olleet yleensä sen verran osaavia esiintyjiä, että mielelläänhän näitä tekee. Mutta kun se raha pyörittää tätä maailmaa.

Pitää kyllä keksiä joku tasoittava tekijä tähän, sillä nämä (maksulliset) keikat ja projektit tuovat rahaa taloon. Ja pysyvät taidot kunnossa, kun ovat käytössä. Tosin vehkeet kuluvat käytöstä ja niiden uusiminen ei ole ihan halpaa. Eli kannattaako sittenkään?

Tuppaa nykyään jo vähän kestämään, että saa sisäisen äänimiehensä hereille, jos on ollut pidempi tauko välissä, eli sen kanalta tasainen keikkaputki olisi nykyistä syöskyvauhtia parempi. Pitäsikö peräti laatia ilmoitus lehteen ja sitä kautta kerätä lisää juoksuaiheita kyliltä ja turuilta?

Sivuprojekteja on kanssa kertynyt. Katotaan, ottavatko miten tuulta alleen, mutta yhden tuloksia on jo soitettu mm radiossa ja nettiin avattu tälläinen: www.babelme.mobi– projekti. Ekaa sivuprojektia tehdään kohta ainakin yhdet sessiot lisää ja sitten julkaistaan tuloksia Spotify ym sähköisiin tuutteihin. Virsiäänityksiä. Tuo toinen, käännösapusysteemi,  saisi kyllä kernaasti elää omaa elämäänsä minua parempien HTML5-koodarien käsissä.  Ja ihan Open Source- projektina.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.