Narrow Way – Kuka Jeesus On?

Onko tämä Suomen ensimmäinen kokonaan joukkorahoitettu Gospellevy:

Narrow Way – Kuka Jeesus On?

Levyn äänitykset ovat osaksi livevedoista, treeneistä, osaksi Noljakan kirkon eteisessä tehtyjä, tai Kauppakummun kellaristudiossa/olohuoneessa taltioituja.

Siksi jokainen raita on taatusti aito ote oikeasta vedosta. Niissä ei ole mukana moniraitatekniikan mahdollistamia uusintaottoja, vireenkorjauksia, tuplauksia ym ym ym. Tämä bändi on mahtunut mikkien taakse samaan aikaan. Ja se kuuluu.

Tilaa levy jo nyt, eli ennakkoon, Julkaisupäivä on 28.11. Levyt toimitetaan tilaajille hetimiten, kun ne saadaan näppeihin, hyvissä ajoin ennen joulua.

Jos bitit liikkuvat oikein löytyy levy 28.11. tarjolle myös netistä: iTunes, Spotify, jne jne.  Linkkejä pukkaa, kunhan palvelut saavat materiaalin prosessoitua ja ilmineerattua linkit.

Levyn peruskulut rahoitettiin keräämällä Mesenaatti.Me– palvelussa pääomaa sen verran, että levyn kopiointikulut saatiin katettua.

Levyn ennakkomyynnillä on nyt tarkoitus paitsi rahoittaa seuraava levyä, kyllä se on jo suunnitteilla, myös ehkä saada tekijätiimille vähäsen. Tässä ei ole työtunteja voinut laskea. Liekö kukaan edes uskaltanut.

 

tämäkin kappale löytyy levyltä..

Nettikauppa- ja pankkisysteemit projektille tulivat tavallaan kaupan päälle, eli Holvi.Com. Tekijöille asti heruu hyvää vasta, jos/kun levy myy, eli 15€ ei ole paha raha taatusti ainutlaatuisesta tuotteesta.

Nyt voisin jo julkaista pari kilpailua, liittyen levyyn.
Tuottajana voinen käyttää tuottajan vapauksia, levymyyntiä kiihdyttääkseni?

Kilpailu nro 1

Yksi levyn kappaleista on äänitetty treeneissä käyttäen Nokian kännykkää. Mikä se niistä on?

Palkinto on vielä auki, mutta eiköhän sitä keksitä jotain. Teemalla Ghana. Taatusti ainutlaatuista. 😉

Kilpailu nro 2

Tee musiikkivideo yhteen levyn kappaleeseen, postaa matsku Youtubeen ja linkki minulle.

Yleisö saa äänestää voittajan, jolle on taas luvassa jotain kivaa Ghana-teemalla. Voit osallistua yksin, tai kaverien kanssa. Säädetään plakintoja sen mukaan.

Kilpailuvastauksia voi jättää heti, kun levy on julkaistu.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.